SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:
Wereldlichtjesdag

20161211 184151 Medium

Wereldlichtjesdag zondag 10 december 2017

Ieder jaar wordt wereldwijd op de tweede zondag van december WERELDLICHTJESDAG georganiseerd.
Op deze dag steken, over de hele wereld, mensen om 19.00 uur kaarsjes aan ter nagedachtenis aan alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Zo wordt de wereld letterlijk even wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. Daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

Als ouders van een overleden kind bent u van harte uitgenodigd. Ook broertjes, zusjes, grootouders en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst zullen er mensen zijn die een volwassen kind herdenken, of juist een kindje dat overleed vóór of na de geboorte. Er zijn mensen die een kind verloren hebben door ziekte of door een ongeval. Het verlies is soms nog vers terwijl het voor anderen misschien al 30 jaar of nog langer geleden is.

De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

Programma:

18.30 uur: Inloop

18.45 uur: Begin ceremonie

19.00 uur: Aansteken kaarsjes

19.15 uur: Einde ceremonie, tijd om elkaar te ontmoeten.
                 Er is koffie, thee en warme chocolademelk.      

Voor meer informatie kunt u terecht op:

https://www.facebook.com/wereldlichtjesdagdeventer

Voor vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wereldlichtjesdag Deventer is een initiatief van UitvaartzorgDeventer.

www.uitvaartzorgdeventer.nl

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je in ons lustrumjaar 2017 donateur wordt, of een eenmalige lustrumbijdrage doneert van minimaal 10 euro, krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau.
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2016. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.