Consumpties bij de Muziekkoepel

Beste bezoeker,

Wij stellen het op prijs als u uw drankje bij ons koopt. U steunt hiermee namelijk het muzikale programma van de zondagmiddagen. De bands kunt u gratis bekijken, zij worden door onze stichting betaald.

We begrijpen dat mensen eigen drankjes meenemen en dit is ook niet verboden. Echter door drankjes bij de kiosk te kopen, draagt u bij aan de mogelijkheid om de muzikale zondagmiddagen ook in de toekomst voort te kunnen zetten.
biertje

 

Proost en hartelijke dank,

 

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Agenda

Per jaar Per maand Zoeken Ga naar maand
Siebren the Young | Etty Hillesum Lyceum Schoolorkest
Zondag, 11. Juni 2023, 14:30
Siebren The Young
 
Siebren The Young landscape smallGitarist, zanger en songwriter Siebren The Young schrijft street-soul popsongs vanuit het hart. Songs met soulvolle ritmes, persoonlijke teksten en jazzy harmonieën nemen je mee in Siebrens wereld. Inspiratiebronnen voor Siebren zijn de mensen om hem heen, zijn innerlijke wereld en artiesten als Amos Lee, Jackson Browne, James Taylor en John Mayer.
 
 
 
 
 
Etty Hillesum Lyceum Schoolorkest
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Het Etty Hillesum Lyceum Schoolorkest bestaat al jaren en is inmiddels uitgegroeid tot een icoon in Oost-Nederland, met fans die van heinde en verre komen kijken en luisteren. Wat wil je ook: de meest getalenteerde jonge Deventer muzikanten van het Etty bij elkaar, die hun ziel en zaligheid stoppen in de kracht en schoonheid van muziek! Samen zorgen zij voor een heel fijne sfeer en een muzikaal hoogstaand concert. Zit je ook op het EHL, dan kun je auditie doen voor het orkest. Kom maar luisteren!

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.