Consumpties bij de Muziekkoepel

Beste bezoeker,

Wij stellen het op prijs als u uw drankje bij ons koopt. U steunt hiermee namelijk het muzikale programma van de zondagmiddagen. De bands kunt u gratis bekijken, zij worden door onze stichting betaald.

We begrijpen dat mensen eigen drankjes meenemen en dit is ook niet verboden. Echter door drankjes bij de kiosk te kopen, draagt u bij aan de mogelijkheid om de muzikale zondagmiddagen ook in de toekomst voort te kunnen zetten.
biertje

 

Proost en hartelijke dank,

 

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag
Per jaar Per maand Zoeken Ga naar maand
Kerst in de Koepel
Zondag, 18. December 2022, 13:00 - 17:00

 

Kerst in de Koepel

Koepel Kerst 2022 KleinStichting Muziekkoepel Nering Bögel organiseert op zondagmiddag 18 december in het Worpplantsoen het sfeervolle winterfestijn ‘Kerst in de Koepel’. In en rond de Muziekkoepel zijn er op twee podia van 13 tot 17 uur continu muziekoptredens en daarnaast vele leuke randactiviteiten. Het evenement wordt gedragen door diverse Deventer organisaties, artiesten en zangkoren.

Een waar familie evenement voor en door inwoners van Deventer En Omgeving .

In de koepel en circustent treden op:
Close Harmony- & a Capellakoor Vocalized, Duo Rambonet, Boundless Brass, Nova Mae, Deventer Hanzezangers, The Celtic Tribe, Nodox Blues, Trio Jemilo en als uitsmijter Little Sister&The 4 Roses.

Randactiviteiten op het festivalterrein met sfeervolle kraampjes, warme drankjes en winterse lekkernijen, originele Dèventer Snert met worst, Colorful Circle workshops, Kinderen schminken, The Lions Club, Kerstversieringen en bakjes door De Parabool/Groene Erf, Video vertoning van Kroamschudd’n van Herman Finkers, Hulleman’s Kunstkraam, Midwinterhoornblazers, Ezeltjes kraal, Schapenweide en uiteraard de Kerstman die samen met de Kerstvrouw altijd in is voor een fotoshoot. Kerst in de Koepel is entreevrij maar een vrije gift is altijd welkom.

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.