Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Agenda

Per jaar Per maand Zoeken Ga naar maand
Midzomer Multicultureel Muziekfestijn
Zondag, 23. Juni 2019, 13:00 - 18:00

Programma MMM 2019

 

Midzomer Multicultureel Muziekfestijn poster 2019

Organisator CDS - Centrum voor Diversiteit en Samenleving. Muziekkoepel Nering Bögel biedt facilitaire en organisatorische ondersteuning bij dit evenement.

* Kids area voor verhalen vertellen, workshop,knutselen, etc.

* Demonstraties

* Culturele Eettentjes, Koffieceremonie, Nostalgische Kiosk, Picknick gelegenheid

Aanvang 13.00 uur - Toegang is vrij - Vrije gift is welkom.

Radio Elmundo is ook aanwezig. Voor meer info: https://www.radioelmundo.nl/

MMM20180624 154845 Medium

Foto: Midzomer Multicultureel Muziekfestijn in 2018

PERSBERICHT

Midzomerfeest in het Worpplantsoen

Wethouder Thomas Walder opent Midzomer Multicultureel Muziekfestijn

Deventer. Op zondag 23 juni vindt in het Worpplantsoen het Midzomer Multicultureel Muziekfestijn plaats. Vorig jaar was de eerste editie en dat bleek meteen een schot in de roos. Daarom besloot het Centrum voor Diversiteit en Samenleving (CDS) voor een vervolg. Naast attractieve muziek uit diverse landen is er ook een speciaal kinderprogramma. Ook komt er een danspodium waar verschillende dansgroepen gaan optreden. Verder wordt het aangevuld met leuke kraampjes met ambachtelijke artikelen uit diverse landen en gezellige eettentjes. Om 13.00 uur wordt het festijn officieel geopend door wethouder Thomas Walder.

In de muziekkoepel presenteert Hanneke Evink als Hollandse Han een kleurrijke groep internationale artiesten: Katy Too uit België is een op Americana gestoelde singer/songwriter, de Indorockband Because uit Enschede, uit Eritrea komt zanger en krar speler Werede Tesfamichael, uit Armenië de tar-solist Arcadi Bogossian, het Wereldkoor uit Deventer en het duo Sinan Arat & Alper Kekeç uit Turkije.

In de Kids Pleziertent staan Raster en Colorful Circle met creatieve kleurrijke knutsel workshops. Schrijfster Juliëtte Rosenkamp leest voor uit haar nieuwste boeken en er worden demonstraties gegeven.

Op het danspodium staan: Nawarasadancing; Indiase Bollywood dance, De Iesselschotsers met hun folkloristische volksdans, Molukse Meisjes Bloemendans, het Indonesische Potjo-Potjo en American Linedance.

Het randgebeuren nodigt uit om te genieten van demonstraties, bijv. Ebru schilderkunst en Indonesische trommels maken. Verder worden er onder andere Ugandese houtdrukkunst, Armeense sierkaarsen, Turkse sierraden van glas verkocht. Maar nog meer plezier beleef je als je gaat proeven wat de culturen zoal brengen. Specialiteiten uit Soedan, de Molukken en Turkije, een Eritrees koffieritueel, drankjes uit Indonesië en de Hollandse pannenkoeken gebakken door het Volkshuis mogen natuurlijk niet ontbreken. Neem gerust je picknick kleedje mee. Het Midzomerfestijn is voor alle leeftijden en de toegang is gratis.

 

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.