Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Aanmelden Zondagmiddagconcert

De stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen organiseert van 1 mei tot 1 oktober wekelijkse zondagmiddagconcerten in het oudste stadspark van Nederland. De liveoptredens zijn op het niveau van vergevorderde amateurs tot beroeps, is onderhoudend en bestrijken het volledige genre.
De in 2012 herbouwde koepel is eigendom van de stichting en wordt door vrijwilligers geëxploiteerd en in stand gehouden. De inkomsten worden verkregen uit de verkoop van drankjes uit de eigen kiosk, giften, donaties, sponsoring en verhuur en komt ten goede van optredende musici, techniek en het onderhoud. De stichting heeft een Culturele ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor giften aftrekbaar zijn van de inkomatenbelasting. Bestuur en vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos in om musici en performers tegen een onkostenvergoeding een podium te bieden en het publiek in een prachtige omgeving hiervan te laten genieten.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het onderstaande formulier. Wij vragen ter beoordeling om bij de inzending mee te sturen een foto van het gezelschap en representatief geluidsfragment via verwijzing naar eigen website, Facebook en/of YouTube filmpje.

De correspondentie verloopt via de contactpersoon en wordt per mail gevoerd.

Aanmeldingsformulier:

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.