Zondagmiddagconcerten

Van 6 mei t/m 30 september wordt in 2018 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten en evenementen zijn gratis toegankelijk, maar de optredens, de voorzieningen, de organisatie en het onderhoud van de koepel kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur (nu met een lustrumkadootje)!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Korenfestival Deventer 1250

LogoDeventer1250 langIn 2018 wordt een jaar lang teruggekeken op de geschiedenis van Deventer, én vooruitgekeken naar haar toekomst, want met de bouwstenen uit het verleden bouwen we aan het Deventer van nu. Er wordt nu hard gewerkt aan een groot en divers programma voor het hele jaar, en dat door het jaar heen zal worden gepresenteerd. De stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen organiseert een korenfestival op zondag 16 september 2018 van 12.00 uur tot 18.00 uur. Plaats van handelen is uiteraard het welbekende oudste stadspark van Europa – het Worpplantsoen.

Uit contacten met vele koren blijkt hier grote behoefte aan dus moet het een magistrale happening worden met veel deelnemers, veel toeschouwers, een prachtige aankleding met meerdere podia, de nodige festival faciliteiten en een diversiteit aan genres.

Specifiek element in het festival is een speciaal gecomponeerd lied dat ‘1250 jaar Deventer’ bejubelt en dat alle deelnemende koren instuderen. In het voorjaar wordt dit lied gemaakt zodat het in april bij de deelnemende koren ligt. Karel Tadema gaat de compositie maken en de uitvoering wordt groots aangepakt met 1250 stemmen, een groot orkest en in aanwezigheid van burgemeester Andries Heidema. Een knallende opening!

Alle koren binnen de gemeente Deventer hebben de gelegenheid om zich voor het festival aan te melden. Uitgangspunt is dat een koor 2x tijdens het festival optreed (bijvoorbeeld 2x 15 minuten). In het geval dat zich meer koren aanmelden dan er plaats is in het programma vindt er een selectie plaats. Op 1 december 2017 zijn 34 zangkoren benaderd. Geen uitnodiging ontvangen? Stuur een berichtje via e-mail naar Hetty Rolloos. Doe dit uiterlijk 10 januari 2018 want medio januari wordt de deelnemerslijst vastgesteld.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Backstage consumpties zoals water, koffie, thee, broodje zijn gratis voor de deelnemers. Technische riders worden afgestemd met een professioneel bedrijf die het geluid verzorgt voor zang en eventuele instrumentale begeleiding. Backstage of in de nabij gelegen gymzaal is gelegenheid voor inzingen en overige voorbereidingen.

HettyRolloosContactgegevens: Hetty Rolloos-van Letht, Keukelenberg 23, 7421 EB Deventer.  Telefoon: 06 4739 9597.
E-mail via de contactpagina.

 

Voor meer informatie over Deventer 1250 zie de website http://deventer1250.nl/.

 

 

 FestivalWorpplantsoen Small

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2018 van 6 mei t/m 30 september van 14.30 tot 16.30 uur. Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je in ons lustrumjaar 2017 donateur wordt, of een eenmalige lustrumbijdrage doneert van minimaal 10 euro, krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau.
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2016. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.