Zondagmiddagconcerten

Van 5 mei t/m 29 september wordt in 2019 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Senso

SensoDe Deventer formatie SENSO bijt het spits af op de zondagmiddag in ons eerste lustrumjaar.

In 2012, op Koninginnedag, werd de Muziekkoepel Nering Bögel officieel in gebruik gesteld door Burgemeester Andries Heidema en de heer Richard Janssen, directeur van Nering Bögel. In vijf jaar tijd is de koepel in het oudste stadspark van Nederland en zelfs van Europa een begrip geworden voor Deventer en omstreken. Het historische Worpplantsoen met haar fraaie koepel is bovendien het enige wandelpark ter wereld dat in de uiterwaarden is aangelegd! Dit eerste lustrum wordt gevierd met een zomer lang optredens en enkele speciale evenementen, waaronder natuurlijk Festival Old Dèventer op woensdag 30 augustus en het Lustrumfestival op zondag 10 september.

 

Zondagmiddag 7 mei is het eerste concert. De vierkoppige band van bandleider Harrie Brakel met daarbij 4 vocalisten weet hoe ze het publiek muzikaal moeten verrassen. De diverse samenstellingen voor de zang en het afwisselende repertoire is het kenmerk van de band. Hierin schuwen ze geen stijl, kortom van soul naar rock, dus voor ieder wat wils, een ‘must see’ dus.
De groep bestaat uit: Harrie Brakel – Leadgitaar, Jim Muller – Basgitaar, Peter Polman – Drums, Kevin Taal – Toetsen, en de vocalisten Marjolein Willemsen, Karin Terwel, Barbara van der Visch en Karlijn Riesewijk. Een mooi begin van het lustrumjaar dus laat het mooie weer maar komen.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2019 van 5 mei t/m 29 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Deze zijn op dit moment 'volgepland'.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden voor 2020.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.