Zondagmiddagconcerten

Van 2 mei t/m 26 september wordt in 2021 elke zondagmiddag van 14.30-16.30 uur een concert in het Worpplantsoen gehouden. Kijk in de Kalender voor de diverse optredens.

Donaties

Al onze concerten/evenementen zijn gratis toegankelijk, maar optredens, voorzieningen, organisatie en onderhoud kosten natuurlijk wel geld. Steun ons en wordt donateur!

Deventer Info

Bezoek de website deventer.info voor actuele informatie op het gebied van reizen, winkelen en genieten van het brede aanbod aan recreatieve en culturele activiteiten. Gastvrijheid ten top.

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

ANBI

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Arnaldo Lopez & Friends

Acoustic Strings in het Worpplantsoen op zondag 4 september van 14.30 tot 16.30 uur.

Aenaldo Lopez MediumGitarist Arnaldo Lopez, geboren in Alkmaar, kreeg van zijn vader afkomstig van Mallorca behalve zijn Spaanse naam ook de liefde voor de muziek mee. Al jong leerde hij met groot gemak de Spaanse wals op zijn gitaar. Later inspireerde de unplugged cd’s van Eric Clapton en solo's van Mark Knopfler hem en dat is terug te horen in zijn spel.
Arnaldo is regelmatig de ‘support-act’ voor Tommy Emmanuel geweest. Tommy noemt hem wel ‘The Melodyman’ vanwege de melodieuze nummers die Arnaldo componeert. Net als Tommy heeft hij een uitgesproken persoonlijkheid die wordt weerspiegeld in zijn muziek. Gevoelige, emotionele nummers worden afgewisseld door vrolijke, aparte nummers met soms een beetje gekkigheid! Twee jaar geleden trad Arnaldo ook al eens op in de koepel. Dit keer komt hij met Marco Emmerig waarmee hij ook een duo heeft. Samen hebben zij een debuut CD gemaakt ‘Over de dijken’. De Duitse mondharmonicaspeler Heino Sluet, van het trio Herbert H. Herbert, vult met veel muzikaal gevoel waar nodig het duo aan. Voor ware liefhebbers wordt het een middag waar je bij moet zijn en voor alle anderen is het heerlijke muziek waar je blij van wordt.
Lopez EmmerigIMG 8716

Delen

Aanmelden Optreden

De zondagmiddagconcerten zijn in 2021 van 2 mei t/m 26 september van 14.30 tot 16.30 uur.
Klik op aanmeldingsformulier voor meer informatie en aanmelden.

 

P1000933

 

Overige Boekingen
Voor het overig gebruik van de Muziekkoepel en/of Kiosk kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen via ons boekingscontact.
In geval van bijzondere gebeurtenissen (bijv. huwelijk, festival, groot evenement) zijn gemeentelijke vergunningen nodig. In onderling overleg wordt het gebruik van de koepel en noodzaak van vergunningen met u afgestemd.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.